Gladiaterra Ethna (Anna)

Gladiaterra Ethna Anna 23 maanden 1NAAM: Gladiaterra Ethna
ROEPNAAM: Anna Paulowna
GESLACHT: Teef
STAMBOEKNUMMER: In aanvraag (import Rusland)
FOKKER: Andrey Sidorov
EIGENAAR: Marjan Scholtz & Arno Heijmans
GEBOORTEDATUM: 02-02-2016
VADER: Nochnoy Dozor Almazniy Fond
MOEDER: Gemma Dei Volsci
KLEUR: Zwart
SCHOFTHOOGTE:67 cm
GEWICHT:50 kg
GEBIT: 
HD:
ED:

FOTO'S
STAMBOOM

 

 

 

 

 

 

 

 

Gladiaterra Ethna (Anna Paulowna)

Anna is door ons geïmporteerd uit Rusland. De moeder Gemma Dei Volsci stond al enige tijd op onze lijst van interessante teven om iets uit te halen. Met name langs moederskant is Anna dan ook een zeer interessante teef. Yannick Noah die ook bij Nera in haar stamboom te vinden is en Leandro Dei Volsci die inmiddels in Amerika uitmuntende resultaten heeft weten te behalen op show. In de stamboom zien we voornamelijk honden terug uit Rusland langs vaderskant en langs moederskant Italië én Nederland.

Anna is een stabiele en evenwichtige teef die zich snel aanpast aan nieuwe situaties. Anna is erg gericht op de baas en daarmee kun je heel makkelijk met haar werken. Ze apporteert dan ook graag en staat goed onder appèl.

Anna heeft in onze ogen een fantastisch lichaam dat mooi in balans is, dit zien we dan ook terug in haar gangwerk. Anna kan voor ons in de toekomst een interessante teef zijn om in combinatie met de juiste reu een nest te fokken. Wij hebben er geen haast mee en wachten dan ook tot we de meest geschikte reu voor haar vinden.