Cane Corso Trips Buitenland

Een uitvoerige beschrijvingen van mijn trips naar het buitenland, waarin ik probeer zoveel mogelijk fokkers te bezoeken en nog meer Cane Corso's probeer te bekijken staan in mijn blog met een link naar het fotoalbum.

 

Trip Italië mei 2013- Rimini

(Met Katja Chtuka & Mendy Verhoeven) waarin we kennel della Porta Dipinta (mariano Di Chicco) hebben bezocht met speciaal Bruce della Porta Dipinta de vader van Maximiliano.

Trip Servië september 2013

(Met Jan Truijen) Kennels die we bezocht hebben zijn SpunkGang Kennel, Strajano, diverse Cane Corso's van particulieren en een internationale hondententoonstelling.

Trip Italië november 2013 - Raduno Dell Anno

(Met een heel dames gezelschap uit Nederland en België) Kennels die bezocht zijn de Della Nevaia Kennel en wederom een korte stop bij Della Porta Dipinta Kennel. Maar het hoofddoel naast gezelligheid was natuurlijk de Raduno Dell Anno in Colli del Tronto (Ascoli Pisceno)

Trip Tjechië oktober 2014 - European Dog Show in BRNO

(Met Katja Chtuka en Maximiliano) Het weekend van 25 en 26 oktober bracht ik samen met Katja en Maximiliano door in Tsjechië voor de Euro Dog Show in BRNO. Tevens hebben Atison Kennel van Radka bezocht in een plaatsje iets onder Praag.

Trip Italië november 2014

(Met Katja Chtuka) Van Brescia naar Darfo tot Polverigi en weer naar huis. In deze trip is de kennel van Fausto Delaidelli bezocht in Darfo en de kennel della Nevaia van Alessandro Bigozzi in Polverigi.