Onlangs heeft er een dekking plaatsgevonden tussen Nera D’Avola en Maximiliano Dei Molossi d’Eburon. We verwachten de pups in de week van 3 februari.


Nera x Max

Het karakteristieke hoofd van Nera wordt door veel kenners geroemd vanwege haar zeldzaam correcte verschijning. Ze is een voorbeeld voor het ras! Op meerdere keuringen is ze door rasspecialisten dan ook tot beste van het ras uitgeroepen en heeft ze haar waardering wereldwijd waargemaakt.  Haar titel Nederlands en Duits kampioen had ze in het recordtempo van slechts 4 shows al te pakken. Ondanks deze lovende woorden zijn wij van mening dat ze in haar lijf nog meer elegantie had mogen tonen. Foto’s van Nera D’Avola zijn inmiddels in meerdere artikelen, magazines, boeken en tijdens seminars vertoond. Meer informatie over Nera vind u op haar eigen pagina.

Maximiliano vult haar perfect aan. Ook hij is een veelgeprezen hond, die in het verleden binnen de BeNeLux veel prijzen heeft gewonnen. Hij is kampioen in drie landen en mocht twee maal  de Cane Corso vertegenwoordigen op de hond van het jaar show. Twee maal werd hij daarbij geselecteerd bij de beste zes honden van rasgroep 2. Tijdens zijn aller laatste show, het wereldkampioenschap in Nederland, eindigde hij als 4e in de klasse voor kampioenshonden. Vooral zijn elegante lichaam en prachtige gangwerk heeft hem veel trofeeën bezorgd. Precies daarom is hij een goede aanvulling op Nera. Zijn hoofd is correct maar mocht van ons iets “droger”. Een eigenschap waar juist Nera weer in uitblinkt. Meer informatie over Maximiliano vind u op zijn eigen pagina.


Wij  verwachten dat bij de pups het beste van beiden naar boven wordt gehaald.

We nemen voor deze combinatie geen reserveringen aan. Mocht u serieuze interesse hebben in één van de pups dan zullen wij u zeer waarschijnlijk teleur moeten stellen. U kunt wel uw interesse in een pup bij ons kenbaar maken. Wij nodigen u dan graag uit om onze kennel te bezoeken. Voor een volgend nest van Nera- of een andere door ons gefokte combinatie kunnen wij u dan mogelijk op de wachtlijst plaatsen.