Op dit moment heben wij geen Cane Corso pups beschikbaar. Indien u op dit moment interesse heeft in een Cane Corso pup verwijzen wij u graag door naar onze collega fokker en tevens goede vrienden Aaron en Kim:

Bent u op zoek naar een mooie Cane Corso pup?
Dan moet u zeker eens de pups komen kijken bij kennel:

Delle Terre Del Conte

Wij fokken al enkele jaren met het ras en streven vooral naar het fokken van het correcte type Cane Corso. Dit is ook terug te zien in de pups uit ons huidige nest. Het zijn prachtige, veelbelovende pups!

Ze zijn op 14 maart bij ons in de kennel geboren. We hebben 8 teven en 1 reu uit de volgende combinatie:

Molito Jaci Del Montagne Oro
( Kuonio Umbria Del Montagne Oro X Gilano Grand Del Montagne Oro)
&
Pericula Non Timeo dei Molossi d’Eburon
( Jango X Narek Descendant D’Ares X Jango)

banner

De vader van onze pups woont in Italië, het land waar het ras ook oorspronkelijk vandaan komt. Vanwege zijn mooie uiterlijk en interessante voorouders hebben we voor hem gekozen. Jaci is met haar pups gewoon te bewonderen in onze kennel. De pups groeien op bij ons in huis zodat ze in de belangrijkste fase van de opvoeding veel kunnen zien, leren en ontdekken.

Uiteraard is voor ook ons ook de gezondheid belangrijk. Beide ouders zijn daarom onderzocht op heup- en ellenboog afwijkingen (HD + ED). Beiden scoorden ze op HD een goede uitslag en ze zijn ED vrij bevonden.

Jaci met pupsInmiddels zijn de pups 7 weken oud en al weer bijna klaar om het nest te verlaten. Een aantal van deze pups zijn zonder meer weggelegd om op shows te verschijnen. Uiteraard zouden wij het leuk vinden als dat ook gebeurt maar dit is geen doelstelling of verplichting. Een warm en liefdevol gezin is uiteindelijk veel belangrijker voor ons.

Uiteraard zijn alle pups in het bezit van een officiële FCI stamboom en microchip. Ook zijn ze volgens schema ontwormd en geënt. U krijgt van ons een leuk puppypakket mee en wij staan ten alle tijden voor u klaar als u vragen heeft. Ook organiseren we regelmatig een puppy reünie zodat alle pups, eigenaren en wij elkaar nog eens zien.

Als u interesse heeft in één van deze pups schroom dan niet om ons te bellen, mailen of te whatsappen. U bent altijd van harte welkom om vrijblijvend kennis te maken met al onze honden en de pups. De koffie staat altijd voor u klaar!

Website: http://delleterredelconte.eu/
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoonnummer: +31622787387
Facebook: https://www.facebook.com/aaron.senster

 

 

pup 3pup 2

pups