Nieuws & Update


 

Datum

 Nieuws en/of update

08-04-2017 Banner Max en Pip 3bverkleind
07-03-2017 Trip Italië mei 2016 - Napels toegevoegd
06-03-2017

Album bijgewerkt met foto's van de pups uit de combinatie Maximiliano X Ruby

05-03-2017

Nieuw album: Voorjaar en Zomer 2016

20-9-2016

24 juli zijn er pups geboren uit de combinatie tussen Maximiliano Dei Molossi d'Eburon X Campo Di Cavallo Inoa

Hun eigen pagina zal in de loop der dagen bijgewerkt worden. Afgelopen weekend heb ik foto's gemaakt van deze prachtige pups waar ik zeer tevreden over ben. De foto's zijn in het ALBUM te vinden.

19-9-2016

Nieuw album Nera D'Avola 1 tot en met 12 maanden.

18-9-2016

Er komt aankomende periode een lange reeks aan updates op de website te staan. Hou de website dus goed in de gaten!

17-06-2016

Eind April, begin Mei verbleef ik een week in Italië waar ik o.a Napels heb bezocht. Maar het was het noorden van Italië waar ik de pup waar ik al zo lang van droomde voor het eerst in mijn armen sloot. Ik was verkocht. In de tussentijd kwam Arno zijn nieuwe pup, geimporteerd uit Rusland, naar Nederland. Anna Paulowna van Gladiatera Kennel (Andrey Sidorov).

Een jaar na de trip gemaakt naar de WDS in Milaan zijn we wederom vertrokken naar Noord Italië. Deze reis had een doel, ik zou mijn pup ophalen en van deze gelegenheid maakten we gebruik om deel te nemen aan de Raduno met zowel Maximiliano als Anna. Maar deze reis kwam niet alleen mijn Nera D'Avola mee naar Nederland. Ook mijn zus viel al lange tijd voor dit ras en dit was het moment. Ik ben blij dat ze ons advies heeft opgevolgd om voor een prachtige jonge reu te gaan, Auro, die ik een paar weken geleden al op de foto wist vast te leggen. Een prachtige jonge reu met interessante voorouders. In de loop van volgende week zal dan ook de website zijn updates krijgen met blogs van de trips en vooral veel nieuwe foto's van de geimporteerde honden.

27-03-2016

LuxemburgskampioenMaximiliano heeft zich afgelopen weekend mogen meten met de grote namen tijdens de show in Luxemburg. In de kampioensklasse behaalde hij een 1ste plaats met een Uitmuntend en mag zich daarmee verdedigen met de titel Luxemburgs Kampioen. Maar hier is het niet bij opgehouden. Hoewel we gewend raken aan het verkozen worden tot Beste van het Ras werd hij afgelopen zaterdag 2de Beste Reu na niemand minder dan Castleguard High Voltage van Montserat Fernandez. Een behoorlijke prestatie als zeg ik het zelf.

Hiermee hebben we een prachtig seizoen vol succes mogen afsluiten. Voorlopig houden we een pauze met Maximiliano en zullen we rond de zomermaanden weer terug verschijnen op een aantal shows en evenementen.

16-03-2016

Fotoalbum bijgewerkt Maximiliano 1 tot 2 jaar
Nieuw fotoalbum Maximiliano 2 tot 4 jaar

Als alles verloopt zoals gepland zal ik tegen het einde van de zomer een nieuwe teef uit Zuid-Italië mogen verwelkomen van 1,5 jaar oud. Ik tel de weken al af. Meer informatie over dit bijzondere meisje zal verschijnen als ze eenmaal hier is.

13-03-2016

Ruim een jaar geleden werd Maximiliano verkozen tot BOB in Genk. Ruim een jaar later behaalde Maximiliano wederom deMaximiliano Genkze prestatie. Het is nu de vijfde show op één rij waar Maximiliano verkozen word tot Beste van het Ras. Ergens houd het op zou je denken. Maar niks is minder waar voor ons. Zijn succes bereikt op deze dag een hoogtepunt. Tijdens de erekeuring van de enorm grote rasgroep 2 behaalde ik met Maximiliano een 4de plaats onder erekeurmeester Sylvie Desserne (FR). Ik zal er geen woorden aan hoeven te geven want ik denk dat iedereen wel duidelijk is dat deze plaatsing mij een enorm trots gevoel opleverde. Een deel van mijn droom is inmiddels uitgekomen. Op naar de 1ste plaats en BIS.

In de erering voor de jeugdklasse werd ik geselecteerd tot de beste 8 met de Riesenschnauzer Puccini Z Tartaku. Een reu die ik in de toekomst vaker zal mogen showen.

 

09-03-2016

BOB voor MaximilianoBOB op de Martini Dog Show te Groningen onder keumeester Massimo Inzoli. Voor de 3de keer op rij onder een Cane Corso rasspecialist tot BOB verkozen worden. Zowel Montserat Fernandez, Roberta Tavola als Massimo Inzoli hadden een gelijk keurrapport over Maximiliano geschreven. Uiteraard ben ik zeer trots op deze prestatie met Maximiliano. Foto's volgen snel.

BOS werd Il Mio AMico Della Mostra Bones (Rothorm Jy Dream Be Exessiv X IL Mio AMico Della Mostra Michelle) die deze door mij werd voorgebracht. Mijn dank gaat uit naar Jane voor haar vertrouwen in mij als handler.

Steeds vaker mag ik de Cane Corso's van andere voorbrengen. Ik doe dit graag. Voor meer informatie hierover kunt u altijd contact met mij opnemen.

22-02-2016 Nieuw album Trip Italië 2015; De World Dog Show in Milaan
20-02-2016

Beter laat dan nooit....De blog geschreven over het Italië avontuur in juni 2015; De World Dog Show.

19-02-2016

Nieuwe foto's van de pups die inmiddels alweer de 5 weken zijn gepasseerd. Ze groeien als kool en nog even en dan vertrekken ze, veel te snel, alweer naar hun baasjes. Zondag mag ik hen allemaal ontmoeten tijdens de keuzedag.

03-02-2016

Het album met de eerste foto's van de pups uit de combinatie Maximiliano X ruby staan online in het foto-album inclusief een fotoalbum van hun voorouders.

29-01-2016

Na een paar intensieve weken achter de laptop om het eerste Cane Corso Magazine van de CCCN in elkaar te zetten is het eindelijk weer tijd om mijn eigen website te updaten.
De afgelopen maanden ben ik er door verschillende reden niet aan toegekomen.

De eerste nieuwe albums staan online:
Shows 2015
Shows 2016

28-01-2016

Bekijk eens de website van de vernieuwde kennel van goede vrienden Gert en Lieve Claes.
Amore per la Razza

10-1-2016

De puppy's van Maximiliano en Ruby zijn geboren. Meer informatie vind u op de pagina van Maximiliano en Ruby.

10-01-2016

Een bijzondere dag vandaag. Tijdens de Hond van het Jaar Show 2015 werd Maximiliano geslecteerd tot de beste 10 honden van rasgroep 2. Een prachtige prestatie voor de Cane Corso, voor mijn Maximiliano.

 

Maar deze dag bracht nog meer nieuws. De pups uit de combinatie Maximiliano en Ruby zijn op deze dag geboren. Houd de website in de gaten voor meer informatie en de eerste foto's.

19-12-2015

Dit jaar hadden we niet beter kunnen eindigen met de shows dan vandaag!!!! Maximiliano werd niet alleen voor de 3de keer op rij verkozen tot Beste van het Ras maar behaalde ook nog eens de 1ste plaats met moederKobra Dei Molossi d'Eburon tijdens de koppelklasse in de erering!!!!

05-12-2015

Vandaag hebben we dan eindelijk het goede nieuws gekregen. Rond 10 januari 2016 worden de eerste nazaten van Maximiliano geboren uit de combinatie met Kuonio Umbria Del Montagna Oro. Meer informatie volgt snel op de pagina dekberichten.

30-11-2015

Op de 19de Dogachtigen Show in Den Bosch is Maximiliano wederom BOB geworden onder keurmeester Roberto Tavola.Maximiliano op de dogachtigen
Roberto Tavola die Maximiliano in de jeugdklasse tijdens de Raduno in Nederland al eens verkozen heeft tot BOS. Ik ben uiteraard onwijs trots zeker omdat Maximiliano in de afgelopen twee shows door twee gerespecteerde rasspecialisten verkozen is tot Beste van het ras. Maar deze dag was meer om trots op te zijn. Tijdens de erekeuring die letterlijk verliep in de spotlights is Maximiliano geselecteerd tot de laatste 10 honden. Een prachtige verassing toen ik thuiskwam was de foto gemaakt door Ron Baltus van Kynoweb tijdens de erekeuring. Deze foto komt later aan mijn muur te hangen.

24-11-2015

Eindelijk is het album met alle wandelingen en playdates met Maximiliano weer online!

23-11-2015

BEST IN SHOW MAXOp de kampioensclubmatch van de CCCN is Maximiliano BEST IN SHOW geworden. En met deze winst heeft hij ook zijn titel Nederlands Kampioen binnen gesleept. Ik ben ongelofelijk trots op Maximiliano en mijzelf. We moesten voor dit laatste puntje wachten tot hij de 27 maanden hadden bereikt. Dit prachtige moment maakte het nog extra bijzonder op het moment dat Katja Chtuka (fokker van Maximiliano) met Narek Descendant d'Ares in de ring stond voor verkiezen tot Beste Reu/Teef en Best In Show.

06-11-2015

Nieuwe albums toegevoegd:
Najaar 2015
Herfst shoot van Maximiliano door Aaron

06-11-2015 De grote update van November is te lezen via mijn blog!
27-8-2015 Updates volgen snel!
7-7-2015 Het album Geschiedenis van de Cane Corso is geupdated met nieuwe afbeeldingen.
15-6-2015 Het is even geleden dat er een update heeft plaatsgevonden op onze website. In de komende dagen worden de updates van de afgelopen weken bijgewerkt. Houd de website in de gaten.
20-2-2015 Maximiliano had een druk weekend voor de boeg. Na een date met Noemi stond er een date gepland met Ginni Maximiliano en Ginnivan Mi. De twee waren zeer gewaagd aan elkaar en na het vele spelen en rennen lag Max helemaal uitgeteld te slapen thuis. Zowel Mi als ik hebben foto's gemaakt en deze zijn te vinden in het album Maximiliano en Ginni.
19-2-2015 Maximiliano en NoemiVorige week had Maximiliano een leuke playdate met Noemi in Kortenaken (B). De twee hebben heerlijk samen lopen ravotten op het mega grote terrein van Vanessa. Het complete album met alle foto's zijn te vinden in de fotogallerij onder Wandelingen en play dates onder Maximiliano en Noemi.
9-2-2015 Album Maximiliano 1 tot 2 jaar bijgewerkt.
31-1-2015 Wij zijn op dit moment druk bezig om onze website tweetalig te maken. Het kan daarom zijn dat zo nu en dan de website niet goed bereikbaar is.
15-1-2014 Wij zijn erg verheugd te mogen deelnemen dat de officiele beoordelingen van de HD & ED uitslagen binnen zijn. Maximiliano heeft als eindbeoordeling HD B en ED vrij gekregen!
4-1-2015 Nieuw album Winter 2014
2-1-2015 Album Maximiliano 1 tot 2 jaar bijgewerkt.
5-12-2014 Afgelopen week hebben we de officiele rontgen foto's (HD & ED) van Maximiliano laten maken. We zijn erg verheugd bij het feit dat Maarten Kappen een felicitatie uitdeelde omdat zowel de heupen als de ellebogen in orde waren. Wij wachten nog op de officiele beoordeling afkomstig van de Raad van Beheer. Een mooier Sinterklaascadeau hadden we niet kunnen wensen. Voor meer informatie over Maximiliano kunt u contact met ons opnemen.
28-11-2014 De winter is binnen een paar dagen in aantocht en het werd hoog tijd om alle foto's ie gemaakt zijn in de herfst eens te verwerken. Het complete album is te vinden in de fotogallerij of door te klikken op "herfst 2014"

27-11-2014

Op de KCM heeft Anita (Eye Dea) foto's gemaakt van Maximiliano. Het resultaat is te vinden in het album

23-11-2014

Het verslag van de trip naar Italië en bijbehorende fotoalbum staan online.

16-11-2014

Maximimiliano Dei Molossi d'EburonOp de Kampioensclubmatch van de CCCN behaalde Maximiliano een 1ste plaats met een Uitmuntend bij de zeer strenge keurmeester Ernesto di Maio in de tussen klasse. Helaas heb ik Maximiliano door omstandigheden niet zelf kunnen showen en ook Katja kon het deze show niet van me overnemen. Daarom zijn we Patrick Vegers en Mi nogmaals ontzettend dankbaar voor het showen van Maximiliano. Tijdens de fokkerijklasse behaalde kennel Dei Molossi d'Eburon de 1ste plaats met Jaws - Navarro - Mea Bice & Maximiliano. Katja nogmaals proficiat we zijn enorm trots op deze prestatie en de deelname hieraan.

Het album SHOWS 2014 is ook gelijk bijgewerkt met alle foto's van de afgelopen shows.

 

 

6-11/10-11-2-14

Dit weekend bracht ik samen met Katja door in Italië. Een verslag met foto's volgen zo spoedig mogelijk.

2-11-2014

maxnjkOp de internationale hondententoonstelling in Bleiswijk is Belgisch Jeugdkampioen Maximiliano wederom verkozen tot Beste van het Ras (BOB) en is daarmee  Nederlandse Jeugdkampioen! Wij zijn ontzettend trots op onze kampioen.

23-10/27-10-2014

Het weekend van 25 en 26 oktober bracht ik samen met Katja en Maximiliano door in Tsjechië voor de Euro Dog Show in BRNO. Het verslag  en de foto's van zowel Katja als mij is te lezen op mijn blog

4-10-2014

5-10-2014

1036 IJsselshow 2014 Kynoweb Ernst von Scheven 20141004 14 56 56 KY1 6163Op de internationale hondententoonstelling in Zwolle behaalde Maximiliano de 1ste plaats met een Uitmuntend en werd wederom verkozen als Beste van het Ras door keurmeester Mevr. I.Y. Onstenk-Schenk.

De tweede dag van deze show behaalde Maximiliano een 3de plaats met een Zeer Goed. Een behoorlijk verschil met de dag ervoor.

28-8-2014 De tweede dag van de internationale hondententoonstelling in Maastricht behaalde Maximiliano wederom een 1ste plaats. Lichtelijk teleurgesteld dat we geen Uitmuntend kregen maar een ZG. Deze keurmeester bleek erg matig te zijn als het ging om het geven van een Uitmuntend. Toch zijn we trots!
27-9-2014 Maximiliano Dogshow MaastrichtVandaag is Maximiliano wederom BOB geworden op de internationale hondententoonstelling in Maastricht. Een feestje ondanks dat ik er zelf niet bij was. In de erering werd hij verkozen tot de beste 6 van groep 2. Een knappe prestatie met zijn nog net geen 16 maanden. We zijn onwijs trots op hem en willen Naomi van Mourik bij deze nogmaals bedanken dat ze hem heeft voorgebracht in de ring.
25-9-2014 DSC03386Een paar weken geleden hadden Katja en ik afgesproken met Maximiliano en Magica (broer en zus) op de Sahara te Lomme. Broer en zijn zijn overduidelijk nog steeds erg op elkaar gesteld. Wat een plezier om ze zo te zien spelen samen. Een compleet fotoverslag is te vinden in het album Maximiliano & Magica.
23-9-2014 Eindelijk heb ik de toestemming mogen ontvangen van het SACCI om de interviews met diverse fokkers op mijn website te plaatsen. Deze interviews zijn terug te vinden onder artikelen.
21-9-2014 The Green Dog Show te Libramont bleek een mooie dag te zijn voor Maximiliano. Hij behaalde de 1ste plaats met een Uitmuntend en werd tevens Best Of Breed en kreeg een mooie titel "Continental Winner" erbij. Foto's volgen later. De showuitslagen van afgelopen periode zijn bijgewerkt net als datums van aankomende shows waarbij we aanwezig zullen zijn.
6-9-2014 Album SHOWS 2014 bijgewerkt
31-8-2014 Maximiliano behaalde vandaag op de Internationale Dog Show te Luxemburg een 4de plaats met een Uitmuntend.
27-8-2014 De blog "Maximiliano Belgisch Jeugd Kampioen" staat online!
24-8-2014 belgisch jeugdkampioenMaximiliano behaalde vandaag op de show in Mechelen (BE) wederom een 1ste plaats met een Uitmuntend. Met een 3de Uitmunted mag hij zich nu Belgisch Jeugd Kampioen noemen. Wij zijn trots op onze kanjer, voor ons was hij al een kampioen. Een blog volgt één deze dagen.
21-8-2014 Op het laatste nippertje hebben we besloten Maximiliano eens in te schrijven voor de Euro Dog Show die in oktober word gehouden in BRNO (Tsjechië). We willen zo'n show waar we een mooie trip van gaan maken eens van dichtbij meemaken. Een mooi moment om diverse honden, eigenaren en fokkers te ontmoeten.
 27 juli 2014 Weer een hoop nieuwe "vakantie" foto's
 25 juli 2014 Woody lijkt zijn gouden mandje gevonden te hebben en dat stemt me meer dan goed. Meer informatie volgt één deze dagen
 23 juli 2014 Voor het eerst dit jaar heb ik écht vakantie, verdiend ook! Kan niet anders dan zeggen dat we het deze dagen getroffen hebben met het weer. Om een vakantiegevoel te hebben hoef je niet altijd op reis te gaan. Een lekkere temperatuur, de zon, zwembad in de tuin en mooie plekjes om te wandelen met de honden geven ook bij het thuisblijven een ultiem gevoel van vakantie. Een impressie van deze dagen zijn te vinden in het album "vakantie 2014"
 21 juli 2014  Albums zomer 2014 & Woody 2-8 jaar bijgewrkt
 20 juli 2014  Nieuwe foto's van Maximiliano & Mauri
 19 juli 2014  Showresultaten van Maximiliano bijgewerkt
 30 juni 2014 woodyHelaas zijn wij voor Woody op zoek naar een nieuw thuis. Woody heeft agelopen maanden bij mijn zus gewoond daar hij door zijn zware elleboogdysplasie niet meer mee kon draaien in een zeer actieve roedel. De rust en vrijheid bij mijn zus samen met de goede zorgen hebben hem meer dan goed gedaan. Het spijt ons dan ook zeer dat Woody door privé omstandigheden niet bij hen kan blijven waardoor wij op zoek zijn naar een rustige en stabiele omgeving voor deze oude bompa. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen
 8 juni 2014  Albums Zomer 2014 - Nina 2 tot 8 jaar - Maximiliano 1 tot 2 jaar bijgewerkt
 7 juni 2014 Hondenshow Lommel B 2014 27Vandaag is Maximiliano op de show in Lommel Beste jeugdreu, Beste reu en Best of Breed geworden. We zijn trots op deze prachtige kanjer.
 3 juni 2014  Nieuw album zomer 2014
 1 juni 2014  Album lente 2014 bijgewert met nieuwe foto's
 31 mei 2014  Maximiliano is vandaag 1 jaar geworden
 30 mei 2014  Nieuwe pagina met daarin de voorouders van Maximiliano
 15 mei 2014  Nieuwe blog: Raduno concorso di belezza 2014
 11 mei 2014 Maximiliano behaalde op de Raduno te Almere 1ste plaats en werd ook Raduno Almere CCCN 2014 50nog eens beste jeugd reu &  BOS. Wat een spannend moment toen moeder en zoon samen door de ring zweefde voor verkiezing tot BIS en BOS. Een blog over deze regenachtige maar geslaagde dag volgt snel.
 08 mei 2014  Nieuw fotoalbum toegevoegd: De Cane Corso met afbeeldingen uit de geschiedenis en de rasstandaard
 07 mei 2014  Nieuwe fotoalbums: Lente 2014 & The Bleu Lagoon (Lommel) starring Maximiliano
 07 mei 2014  Fotoalbums bijgewerkt: BARF / Nina / Woody / Maximiliano / Bijna lente 2014 / Cane Corso wandelingen 
 06 mei 2014  Nieuwe blog: Een update zullen we het maar noemen
 05 mei 2014  Pagina voeding aangepast met een voorbeeldmenu
 01 mei 2014  Showagenda bijgewerkt
 05 februari 2014  Nieuw album gemaakt Winter 2014 - een goede start van het nieuwe jaar.
 04 februari 2014  Album Maximiliano bijgewerkt
 25 januari 2014  Fotoreportages van de Cane Corso Wandelingen toegevoegd
 10 januari 2014  Reizen bijgewerkt met de laatst gemaakte trip naar Italië
 9 januari 2014  Artikels toegevoegd
 21 december 2013  Helaas is blog.com wederom niet te bereiken in verband met storing!
 21 december 2013  Album van Maximiliano en Nina bijgewerkt en een nieuw album winter 2010 aangemaakt
 20 december 2013  Album herfst & winter 2013 met Nina en Maximiliano bijgewerkt met nieuwe foto's
 16 december 2013  Blog over de Dogachtigen show in Den Bosch toegevoegd
 15 december 2013  Nieuw album winter 2012 aangemaakt
 15 december 2013  Nieuwe blogs geplaatst.
 11 december 2013  Nieuwe blog: Maximiliano op bezoek bij....
 10 december 2013  Album eerste trip naar Italië aangemaakt
 8 december 2013  Nieuwe albums aangemaakt 2012 & 2013 in de fotogallerij
 8 december 2013  Foto's Kampioensclubmatch toegevoegd
 7 december 2013

 Showuitslagen bijgewerkt  

 Album met foto's van shows bijgewerkt  

 Nieuw album toegevoegd: Maximiliano van geboorte tot 4 maanden

 7 december 2013  Artikel toegevoegd: Interview met Vito Indiveri
 9 november 2013  Album BARF bijgewerkt met foto's van Maximiliano
 7 november 2013  Nieuwe blog: Maximiliano zijn eerste Cane Corso show in Hensies (BE)
 6 november 2013  Fotoalbum aangemaakt voor blog: eerste trip naar Servië
 5 november 2013  Nieuwe pagina: Voeding
 4 november 2013

 Nieuwe albums toegevoegd

 Woody en Nina geboorte tot 1 jaar     

 Woody en Nina winter 2013      

 Maximiliano Algemeen    

 Woody Algemeen

 29 t/m 31 oktober 2013  Werken aan de website
 27 t/m 30 september 2013  Eerste trip naar Servië
 14 & 15 september 2013  Belgian Cane Corso Day's
 1 september 2013  Woody op pensioen bij mijn familie
 31 augsutus 2013  Maximiliano op de Raduno van de CCCN
 24 augsutus 2013  Maximiliano zijn eerste show
 28 juli 2013  Maximiliano opgehaald
 31 mei 2013  Maximiliano geboren
 3 t/m 6 mei 2013  Eerste trip naar Italië
Copyright © 2015 Onze Cane Corso.nl All Rights Reserved.